Demo Day Cube 19 en 20 04-2019

Cube testdag

Test de Cube ! Houdt u heel erg van het ATB-en maar soms is de tocht met vrienden net te lang of kunt u niet altijd mee op kop rijden zoals u van uzelf gewend bent? Heeft u dan wel eens overwogen om een elo-ATB aan te schaffen? U bent dan misschien de eerste die bovenaan die heuvel moet wachten op de rest of waar uw vrienden naar roepen: He niet zo hard! Om dit te ervaren organiseren wij een tweetal proef dagen op elektrische ATB’s. Op vrijdag 19 en 20 april kunt u de gehele dag elo-Atb's van Cube testen bij ons. U kunt gaan fietsen waar en hoelang u zelf wilt. Wilt u met klik-pedalen fietsen? Neem dan uw pedalen en schoenen mee of kom op uw eigen fiets en wij zetten u pedalen even over voor u. Terwijl u bent gaan fietsen kunnen wij dan kijken wat uw eigen fiets waard is mocht u die in willen ruilen.Denk ook aan passende kleding en een helm.Graag aanmelden van te voren, zodat we zeker weten dat we voldoende fietsen hebben voor iedereen die mee wil.

 

CUBE STEREO 150 C:62 RACE 29 CARBON/RED 2019   

Hoe noem je een bike waar je probleemloos de ruigste bergpaadjes mee afknalt, maar waarmee je ook moeiteloos de nodige positieve hoogtemeters kunt verschalken? Onze technici hebben het antwoord: Stereo 150 C:62 Race 29. Alle ervaring die we hebben opgedaan met het bouwen van wedstrijdwinnende EWS-machines, is samengebald in een fiets die ook jou inspireert om verder te gaan en je grenzen te verleggen. Een nieuw lager, langer en luier frame van hoogwaardig C:62 carbon maakt het mogelijk. Zonder overigens door te slaan in dat populaire lang-laag-en-lui mantra: deze 29er is een van de meest speelse en dynamische grootwielige enduro-bikes van dit moment. Een hoogwaardige Fox onderstel houdt de wielen aan de grond, een breedbandige Shimano XT 2x11-aandrijflijn zorgt voor probleemloos versnellen. Liever 1x11? Dankzij een RaceFace Affect-crank is de ombouw appeltje-eitje. Natuurlijk is er ook een dropper-post aan boord, zodat onderweg naar het dal letterlijk en figuurlijk niets in de weg zit. Rij meer, rij de Stereo 150 C:62 Race 29.  

CUBE STEREO HYBRID 120 HPC TM 500 GRY/OR 2019

Op zoek naar iets speciaals? Naar iets dat pijlsnel omhoog rijdt, maar zich onderweg naar beneden door niets en niemand iets in de weg laat leggen? Moet je de Stereo Hybrid 120 TM hebben. Deze afkorting staat voor ‘Trail Motion’. En dat zegt precies waar het op staat. Dankzij een extra stevige voorvork met een centimeter extra veerweg dan de normale Stereo 120’s, extra stevige banden, extra grote remschijven, een voorrem met vier zuigers en tot slot een vanaf het stuur verstelbare zadelpen is deze nieuwe dubbelgeveerde e-mtb de koning op lastige en steile paadjes. Uiteraard levert Bosch het elektrische windje in de rug, Shimano verzorgt met z’n betrouwbare XT groep het rem- en schakelgebeuren, Fox levert het responsieve onderstel en Schwalbe tekent voor de dikke 2.6 Hans Dampf banden. Daarmee ben je klaar voor alles dat je op een berg kunt tegenkomen. Rollen maar! 

CUBE REACTION TM PRO GREY/ORANGE 2019

Staat bij de ‘gewone’ Reactions snelheid voorop, bij de Reaction TM gaat het om de rijeigenschappen in technisch terrein. Dat is ook de reden, dat we RockShox’ nieuwe Sektor voorvork in de balhoofdbuis staken, voor 130 mm soepele veerweg. En dat we een stel robuuste 2.6 inch Kenda sloffen rond de brede velgen legden. Aan de voorkant een Hellkat voor maximale grip, achter een snelle Nevagal. Alles voor optimale controle op ruige trails. Ook de Sram NX Eagle 1x12 aandrijflijn met RaceFace crankset past hier perfect bij, evenals de krachtige hydraulische remmen. En vergeet ook de brede Newmen cockpit en de praktische Kind Shock LEV dropper-post niet, voor optimale downhill-pret. Veelzijdigheid heeft een naam: CUBE Reaction TM Pro.
 

CUBE STEREO 140 HPC RACE 27.5 GREY/WHITE 2019

Voortbouwend op de ervaringen met de voorgaande Stereo’s kropen onze ingenieurs weer opnieuw achter de tekentafel. Het resultaat is de Stereo 140 HPC Race 27.5, met z’n compleet nieuw carbon frame en een aluminium achterdriehoek de beste all-mountain die we ooit gemaakt hebben. Overdreven? Integendeel. Het lichtere, nog stijvere en vooral nog veelzijdigere totaalpakket leverde lof op van de internationale mountainbike-pers. Er is geen pad dat je met deze bike niet op of af komt. Een alleskunner als de Stereo heeft wel sterke en betrouwbare componenten nodig. We monteerden daarom een Fox onderstel, met een Rhythm 34 aan de voorkant en een Float DPS EVOL achteraan. Een makkelijk instelbare combi, met prestaties waarvan je verstelt zult staan. De Answer Atac wielen zijn niet alleen sterk, maar dankzij hun brede velg kun je de banden met een lagere druk rijden, voor nóg meer tractie. De 2x11 Shimano XT transmissie met Race Face crankset laat zich in handomdraai ombouwen naar 1x11, mocht je dat willen. En uiteraard is er een verstelbare zadelpen aan boord. Denk je dat we overdrijven? Neem zelf de proef op de som. Je zult niet teleurgesteld zijn.