Onze klanten

Danny Gijsbrechts 31 august

Thx voor de snelle hulp bij mijn geblokkeerde schijfrem. Fietsen verkopen is één ding, service leveren nog iets anders. de 'plus' zeker waard... 

 

 


 
Jorian van Duuren  24 August
Eerste 100km staat er op! Bedankt voor de super snelle service!
 
Rudy van Laarhoven
Merci Tinus Van Overveld en de collega's voor de zeer goede service vanmorgen bij de aankoop van een nieuwe fiets , grtz fam Van Laerhoven.
 
Guido matheussen
Hier bij Fietsplus Tinus van Overveld hebben ze de lekkerste koffie van allemaal!
 
Kris Luyckx
Al jaren klant, uit België, maar doen graag de moeite om bij deze Noorderbuur de oversteek te maken, wat veelzeggend is.
 
Norma Raemaekers
Na verkoop service en vriendelijkheid is gewoonweg "super"
 
A Peeraer
Hier bestaan geen woorden voor , de service na verkoop is hier uitstekend .
 
Albert Welvis
joepie morgen mijn nieuw fietske gaan halen bij tinus of te wel bij michael en zijn team . het is mijn vierde al en ben er zeer tevreden over bij tinus van overveld het is zoals een auto en zijn garage als je tevreden bent kom je terug bedankt mannen
 
Trees Klaverdijk
Een groot compliment aan Tinus van Overveld. Wij hebben ( buiten de schuld van Tinis ) veel pech gehad met onze fiets. Fantastisch opgelost en deze service maakt Fietsplus voor Fietsplusplusplus !! Bedankt Tinus en Anita, allemaal fijn Paasweekend, eet niet te veel eieren :):)
 
Dennis Krouwel
Compliment voor jullie vakmannen! Mijn fiets deed het weer top!
 
John Hertogs
Gisteren de nieuwe fiets van mijn dochter opgehaald, wederom een super service gekregen.
 
Theo van der Himst
Bedankt weer voot de top sevice vanavond.team tinus van overveld
 
Annemieke janssens
Vandaag mijn FX ingeruild voor een prachtige Trek Lexa LS. Dank jullie voor het advies en alle hulp bij het omtoveren van de Lexa naar een zwart/geel LIVESTRONG exemplaar.
 
Danielle Buytaert
Deze morgen alweer een perfecte service gekregen met onze lekke band en het aanschaffen van een nieuw fietsrek. Bedankt aan het hele team, jullie zijn gewoon toppie !!! Daarom komen we nu vanuit België steeds naar jullie !!! Daar kunnen ze hier nog iets van leren hoor ! 
 
Edwin Massdijk
Het is eindelijk zover, ik heb de worstenbroodjes afgeleverd. Bedankt voor de meer dan geweldige service voor de afhandeling van de reparatie van mijn fietske. Eet smakelijk! En voor Jeffrey, beterschap, en met een beetje geluk bewaren ze nog een worstenbroodje voor je!