WKR Ondersteuning

Een fiets van de zaak is nog steeds actueel en biedt u als ondernemer prima kansen om uw personeel aan u te binden en u als ondernemer te profileren.

 

Dat fietsen gezond is, weet u al, maar het is ook gezond voor uw bedrijf en de relatie met uw personeel. Daarom was het fietsplan vele jaren erg populair. Met het verdwijnen daarvan zijn werkgevers ten onrechte voorbij gegaan aan andere prima mogelijkheden die er nog steeds bestaan. Via de werkkosten regeling, zoals een cafetaria budget, of het verstrekken van een renteloze regeling die via de kilometer vergoeding wordt afgelost zijn er nog steeds aantrekkelijke mogelijkheden voor u en uw werknemers.

 

Graag maken wij daarom een afspraak met u om deze mogelijkheden met u door te nemen. Wij zijn Michael en Anita Hayman, de ondernemers achter Tinus van Overveld te Hoogerheide. Samen met ons personeel werken we dagelijks om onze klanten te voorzien van optimale kwaliteit en service. Als u met ons zaken doet schakelt u in ieder geval de tussenpersoon en diens commissie uit. Dat eerste voordeel is in ieder geval al bereikt en u spreekt rechtstreeks met de expert die een goed fietsenplan nieuwe stijl voor u en uw werknemers kan opzetten en uitvoeren.