• Nieuws

Nieuws van 4 April Video shopping

Videoshopping, live met een verkoper door de winkel lopen om uw droomfiets uit te kiezen.

Vanwege de lockdown in België zitten al onze Belgische klanten thuis en kunnen helaas niet meer langskomen om een fiets uit te zoeken, terwijl het seizoen er juist aankomt om heerlijk te genieten van de zomerse dagen.

Zodra de lockdown opgeheven wordt zal er een run op fietsen komen waardoor de levertijden langer zullen zijn dan gewoonlijk. Ook de voorraad bij de leveranciers zal wellicht niet voldoende zijn.

Om een lange levertijd tegen te gaan willen wij u dus de mogelijkheid geven om op deze manier uw nieuwe fiets op tijd geleverd te hebben.

Zodra we een afspraak hebben gemaakt via e-mail zullen we u 10 minuten voor het videoshoppen een link sturen waardoor u een live verbinding met onze verkoper krijgt.

Samen met de verkoper loopt u dan door de winkel, na diverse vragen van de verkoper zal er een selectie fietsen ontstaan waar uitgebreid naar gekeken kan worden.

Zodra de keuze gemaakt is kunnen we deze fiets voor u bestellen en rijklaar maken, u kunt dus direct fietsen nadat de lockdown is opgeheven.

Uiteraard zit bij deze manier van shoppen de gebruikelijke Tinus service, de fiets kan thuis afgeleverd worden zoals u gewent bent van ons

Zo maakt u vrijblijvend een afspraak:

Een afspraak met één van onze adviseurs maakt u eenvoudig door te bellen met +31 (0) 164612606 of een email te sturen naar ons info@tinusvanoverveld.nl Het kan soms gebeuren dat een adviseur niet meteen bereikbaar is op het moment dat u belt. In zo’n geval zullen wij uw telefoonnummer noteren en belt de adviseur u zo snel mogelijk persoonlijk terug om de afspraak met u door te nemen.

© Tinus van Overveld - Gemaakt door Cees & Co

Koningsdag Zaterdag 27 april gesloten.
1 Mei geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

X