• Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

TINUS VAN OVERVELD

” Een van de oudste producten in deze moderne tijd geeft ons nog steeds vrijheid en blijheid.” 

Al bijna 20 jaar eigenaar van Tinus van Overveld Michael Hayman vertelt: “Oorspronkelijk kom ik uit Australië, waar ik als klein jochie al een grote passie had voor fietsen. Met veel doorzettingsvermogen ben ik jarenlang amateur wielrenner geweest op hoog niveau samen met mijn broer Mathew Hayman. Zo ben ik dan ook terecht gekomen in Nederland, waar ik mijn echtgenote Anita heb ontmoet. Helaas is het mij niet gelukt om prof te worden, maar mijn broer Mathew is nog steeds te zien als prof in de wielersport, waar ik enorm trots op ben. Mede dankzij Anita ben ik in Nederland gebleven. Na mijn wielercarrière ben ik gaan werken als monteur in een fietsenwinkel. Ik merkte dat ik niet alleen als monteur wat wilde betekenen voor de klanten, maar ook klanten wilde inspireren en informeren. Ik wilde graag mijn passie meer overbrengen naar de klanten. Dit is dan ook de reden dat ik samen met mijn echtgenote Fietsplus Tinus van Overveld heb overgenomen, waar ik destijds als monteur werkte. Fietsen is mijn passie en mijn leven en dat zal het altijd blijven!”

Tinus van Overveld bestond in september 2019 al 50 jaar en is inmiddels bekend in zowel Nederland als België, met zelfs klanten uit Frankrijk en Duitsland.

Wij vinden een fiets niet zomaar een product. Het bestaat al eeuwen, het is simpel, maar toch elegant. En of u nu 6 of 86 jaar bent, uw fiets hoort bij u, past bij u, het laat uw identiteit zien!”

Ons team van Tinus van Overveld helpt u graag bij het vinden van een fiets die aan al uw wensen voldoet. Wij geven deskundig en onafhankelijk advies over diverse merken, zodat u de juiste beslissing kunt maken en een fiets kiest die écht bij u past. Dat vinden wij belangrijk! Aangezien iedere fiets anders is, net als dat iedere klant anders is. Daarom geven wij u ook de kans om zowel stads-hybride als elektrische fietsen gratis uit te testen en te ervaren of het de juiste fiets is voor u. U kunt de fiets nog zo mooi vinden, maar deze moet wel bij u passen en aansluiten bij uw identiteit!”

“Wij zoeken onze A-merken zorgvuldig uit, net als de modellen binnen onze A-merken. Aan de hand van uw wensen en ons deskundig advies geven wij u de beste kwaliteit. Wij zijn dealer van vooraanstaande kwaliteitsmerken als Gazelle, Batavus, Trek, Sparta, Cube, Kona, Cortina, Qwic, Specialized,  Loekie en Alpina. In de 1100 m2 grote showroom heeft u keuze uit meer dan 800 nieuwe fietsen (400 ebikes). Ook treft u een zeer uitgebreide sortering onderdelen en accessoires van diverse merken als BBB, Shimano, AGU, Fast Rider, en Ortlieb. Bij ons vindt u fietsen van € 500,00 tot €  5500,00 waaronder ook speciale ebikes van Gazelle, Batavus, Trek, Sparta en de volledige Ultimate collectie van Gazelle als de Turbo range van Specialized. Ook in onze werkplaats vindt u deskundig personeel, zelf ook echte fietsliefhebbers, die graag voor u klaarstaan.”

Daarnaast bieden wij u, als klant van Tinus , de volgende extra service aan:

  • Gratis bezorging van uw nieuwe fiets, 100% rijklaar
  • Gratis 1e beurt bij uw nieuwe fiets
  • Gratis zadel-omruilgarantie
  • Gratis proefrit maken zonder afspraak met zowel stads-hybride als elektrische fietsen
  • Gratis leenfiets afhalen in de winkel
  • Bespaar tot  € 167,50 op onderhoudskosten
  • Minimaal 6 maanden garantie op tweedehands elektrische fietsen
  • Ophaalservice voor reparatiefietsen voor een kleine vergoeding
  • En natuurlijk de gezelligste fietsenwinkel van het land!

U kunt onze winkel bezoeken op onderstaand adres. Daarnaast zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar en kunt u ons altijd vinden op Facebook voor de nieuwste modellen, aanbiedingen, filmpjes, tips, weetjes en ander leuk nieuws!

Adres
Tinus van Overveld
Burg. Moorsstraat 35
4631 EC Hoogerheide

Telefoon: +31 (0) 164-612606
E-Mail:  info@tinusvanoverveld.nl
Facebook: facebook.com/tinusvanoverveld