• Afhalen

Afhalen

Wanneer de fiets bij ons wordt geleverd, wordt er contact met u opgenomen om af te spreken wanneer de fiets kan worden opgehaald in onze winkel. De duur van de levertijd is afhankelijk van de voorraad. Mocht een product onverhoopt niet voorradig zijn dan zullen wij u hier binnen korte termijn van op de hoogte stellen. Het bedrag van uw bestelling kan bij ons contant of per pin worden betaald in de fietsenwinkel wanneer u uw fiets komt afhalen.

Mocht het zo zijn dat u bijvoorbeeld niet veel thuis bent, dan kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe fiets zelf af te halen bij ons in de fietsenwinkel. Er wordt een afspraak met u gemaakt wanneer uw fiets rijklaar zal staan. Hiermee bespaart u ook op de verzendkosten en kunt u altijd terecht met uw vragen bij ons vakbekwaam personeel in de winkel. Tinus is dealer van vooraanstaande kwaliteitsmerken als Gazelle, Batavus, Trek, Sparta, Cube, Kona, Loekie, Alpina en Qwic. Met een eigen showroom van 1100m2 en een eigen werkplaats met gespecialiseerde vakmensen bent u verzekerd van goede service en het juiste advies over uw nieuwe fiets.

Gewenste afleveringsdatum
Wanneer de fiets bij ons wordt geleverd, wordt er contact met u opgenomen om een geschikte datum af te spreken wanneer de fiets kan worden opgehaald. Dit kan op dinsdag t/m zaterdag tijdens de openingsuren van onze winkel.

Levertijd
De duur van de levertijd is afhankelijk van de voorraad. Mocht een product onverhoopt niet voorradig zijn dan zullen wij u hier binnen korte termijn u van op de hoogte stellen.

HOE WORDT MIJN FIETS GELEVERD BIJ AFHALEN?

De fiets wordt 100% rijklaar gemaakt en nagekeken door ons vakbekwaam personeel in de werkplaats. De fiets is dan ook gereed om meteen te gebruiken of op een fietsendrager te vervoeren. U hoeft er zelf niets meer aan te doen. Ook wordt er samen met u gekeken naar de juiste hoogte van het zadel en het stuur. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen aan een van onze vakmensen in de winkel. Wij staan graag voor u klaar!

ADRES EN AFHAALPUNT:

Tinus van Overveld
Burg. Moorsstraat 35
4631 EC Hoogerheide