Tinus van Overveld

Burg. Moorsstraat 35
4631 EC Hoogerheide
Nederland

+31 (0) 164-612606
info@tinusvanoverveld.nl

  Het 10 stappenplan om de juiste fiets te vinden die aan al uw wensen en eisen voldoet, met behulp van persoonlijk en professioneel advies. Hier maakt een afspraak voor het doorlopen van het 10 stappenplan op een dag en tijdstip die voor u uitkomen. In de winkel, onder het genot van een heerlijk bakje verse koffie of thee, loopt u met behulp van Michael of Sander de 10 stappen door. Wij krijgt op deze manier inzicht in uw wensen, behoeften en eisen voor de fiets die u zoekt.

   Op de weg leert u een fiets het beste kennen. Ervaar welke motor en versnellings u het beste bevalt, beoordeel welk instap uw voorkeur heeft en ontdek de specifieke eigenschappen van een dicht of open kast, en stads zit holding of sportive. Tinus regelt graag een proefrit en helpt u zo om een weloverwogen keuze te maken.

    U kan bij onze showroom terecht zowel met als zonder afspraak. Als u even een afspraak heeft gemaakt op een tijdstip dat het u schikt. Op deze manier garanderen wij u dat onze adviseurs alle tijd voor u hebben en u dus in alle rust onze collectie van het beste fietsen van merken als Trek, Multicycle, Gazelle, Batavus, Cortina, Cube, Kona en Sparta kunt bewonderen. Persoonlijk advies, daar draait het allemaal om! Ook geopend buiten reguliere winkeltijden! U kunt onze showroom ook buiten de gangbare openingstijden vrijblijvend op afspraak bezoeken, zoals in het weekend of ’s avonds. U hoeft dus geen verlof te nemen of te wachten tot een vrije dag om u te laten informeren over ons uitgebreide aanbod van Tinus. U bent altijd welkom!

     Bij Tinus van Overveld hebben wij het hele jaar door leuke inruilacties. Dit houdt in dat u bij de aankoop van een nieuwe fiets uw oude fiets kunt inruilen tegen een leuke prijs. Het is niet alleen leuk voor u, maar ook nog eens ecologisch verantwoord dankzij het hergebruiken! Mogelijk is iemand anders nog erg blij met uw oude fiets. U kan hier de foto van u fiets oplaadden niet vergeten om ons ter vertellen wat voor fiets dat u wilt terug kopen.

      Bij Tinus hebben wij een onderhouds- en reparatieteam dat gespecialiseerd is in Trek, Gazelle, Batavus, Sparta, Qwic, Cube, Cortina, Kona, multicycle en Pegasus. Gaat u liever niet de deur uit? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Wij halen uw fiets thuis op en brengen deze na het onderhoud weer terug. Maar vul in "ophalen van uw fiets" ipv deze form. Het invullen van dit formulier geldt voor een fiets.

       Gaat u liever niet de deur uit? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Wij halen uw fiets thuis op en brengen deze na het onderhoud weer terug. Bij Tinus hebben wij een onderhouds- en reparatieteam dat gespecialiseerd is in Trek, Gazelle, Batavus, Sparta, Qwic, Cube, Cortina, Kona, Multicycle en Pegasus fietsen en het systems Shimano als Bosch.