• Bedrijven

Bedrijven

Zakelijke aankopen. Bent u geïnteresseerd in de zakelijke aankoop van een aantal fietsen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Al vanaf 10 fietsen bieden wij u hiervoor diverse aanvullende diensten. Bij de aankoop van fietsen voor zakelijk gebruik bent u nergens beter af dan bij  Tinus. Wij hebben hier reeds jaren ervaring mee en hebben een uitgebreide referentielijst van projecten die door ons zijn uitgevoerd voor zowel overheidsorganisaties als het bedrijfsleven.

ONZE DIENSTEN

WKR Ondersteuning

Een fiets van de zaak is nog steeds actueel en biedt u als ondernemer prima kansen om uw personeel aan u te binden en u als ondernemer te profileren.

Dat fietsen gezond is, weet u al, maar het is ook gezond voor uw bedrijf en de relatie met uw personeel. Daarom was het fietsplan vele jaren erg populair. Met het verdwijnen daarvan zijn werkgevers ten onrechte voorbij gegaan aan andere prima mogelijkheden die er nog steeds bestaan. Via de werkkosten regeling, zoals een cafetaria budget, of het verstrekken van een renteloze regeling die via de kilometer vergoeding wordt afgelost zijn er nog steeds aantrekkelijke mogelijkheden voor u en uw werknemers.

Graag maken wij daarom een afspraak met u om deze mogelijkheden met u door te nemen. Wij zijn Michael en Anita Hayman, de ondernemers achter Tinus te Hoogerheide. Samen met ons personeel werken we dagelijks om onze klanten te voorzien van optimale kwaliteit en service. Als u met ons zaken doet schakelt u in ieder geval de tussenpersoon en diens commissie uit. Dat eerste voordeel is in ieder geval al bereikt en u spreekt rechtstreeks met de expert die een goed fietsenplan nieuwe stijl voor u en uw werknemers kan opzetten en uitvoeren.

Onderhoudsovereenkomsten
U kunt uzelf voor een vast bedrag per jaar garanderen van een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw fiets. Deze onderhoudsbeurten dekken regulier onderhoud, geen ongevallen of slijtage.

Vervoer
Indien gewenst kunnen wij de fietsen zowel halen als brengen in het geval van een onderhoudsbeurt of reparatie.

Onderhoud op locatie
Het is mogelijk om op contractbasis een monteur van Fietsplus van Overveld in te huren, deze voert dan bij u op locatie reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit. Op deze manier stimuleert u het gebruik van de fietsen en kunnen uw medewerkers kleine reparaties direct op locatie laten uitvoeren.

Verzekering
Bij onze fietsen bieden wij u de mogelijkheid voor een passende fietsverzekeringen voor schade en/of diefstal. Zie voor meer informatie ‘ Verzekering’.

Reparaties en onderhoud
In onze ruime en professionele werkplaats kunt u altijd terugvallen op een professionele service en op geschoolde monteurs die u snel kunnen helpen indien een reparatie of onderhoud noodzakelijk is.

Ondersteuning bij fiets van het werk projecten
Indien gewenst kunnen wij u adviseren indien u interesse heeft om een fietsplan te introduceren bij u op het werk.

MEER INFORMATIE
Neem contact op met Tinus telefonisch tijdens onze openingstijden op +31 (0) 164-612606 of stuur ons een e-mail per  info@tinusvanoverveld.nlWij denken graag met u mee.