• Servicebeurten

Servicebeurten

Tinus van Overveld geeft u altijd bij aankoop van een nieuwe fiets de eerste servicebeurt geheel gratis! Bij de volgende servicebeurten ontvangt u een leuke korting. Zo krijgt u bij de tweede servicebeurt een korting van 30%, bij de derde servicebeurt een korting van 20% en bij de vierde en vijfde servicebeurt een korting van 10%. Dit houdt in dat u kan tot € 167,50 op onderhoudskosten bespaart! deze prijs gelden van sept nov dec jan feb maart, een vervalt in de ander maanden.

In onderstaand schema kunt u vinden welke servicebeurten u bij ons kunt aanvragen. Wij vragen u vriendelijk om van te voren telefonisch een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op 0031 (0) 164 612606. In verband met de enorme drukte in de zomermaanden april t/m oktober vragen wij dan ook om een afspraak te maken voor de jaarlijkse onderhoudsbeurten buiten deze maanden, om zo voor de monteurs meer tijd te creëren voor snelle reparaties. Dit scheelt voor uzelf ook  onnodige wachttijden.

Stadsfietsen

Sportieve fietsen

Elektrische fietsen

Algemeen

Update coronamaatregelen per 15-12-2020:
Onze werkplaats is open voor reparatie. Bestellingen kunnen via de mail info@tinusvanoverveld.nl geplaatst worden of neem telefonisch contact met ons op: 0031 (0) 164612606

X