• Werkplaats

Werkplaats

WERKPLAATS REPARATIES EN ONDERHOUD

Bij de werkplaats van Tinus, onze Service & Techniek afdeling, kunt u terecht voor onderhoud of reparatie van uw fiets. Onze vakkundige monteurs helpen u graag en goed. Een kleine reparatie is meestal klaar terwijl u wacht met een kopje koffie of thee. Voor grote werkzaamheden krijgt u gratis een leenfiets ter beschikking (bij reservering). Het is aan te raden altijd eerst te bellen of langs te komen om een afspraak te maken voor een reparatie. Het komt voor, wegens enorme drukte vooral in het voorjaar en de zomer, dat de wachttijden wat langer kunnen zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip. Bij Tinus is uw fiets al meer dan 45 jaar in vertrouwde handen.

LOSSE REPARATIES

Onze meest uitgevoerde reparaties hebben we voor u op een rij gezet. Hier vindt u in één oogopslag precies de kosten van de door u uitgekozen reparatie. Hierbij maakt het niet uit welk merk of type fiets u heeft. Klik op één van de fietsonderdelen voor een overzicht van reparaties. Alle tarieven zijn exclusief eventueel te gebruiken materialen en montage van deze materialen.

ONZE ONDERHOUDSBEURTEN

Omdat ieder type fiets om specifiek onderhoud vraagt, hebben we verschillende categorieën onderhoudsbeurten; stadsfietsen, sportieve fietsen en elektrische fietsen. Aan de hand van het gewenste onderhoud kiest u voor een kleine (brons), een normale (zilver) of een uitgebreide (goud) onderhoudsbeurt. In het overzicht ziet u precies wat er onder de onderhoudsbeurt valt. De tarieven zijn exclusief eventueel te gebruiken materialen en montage van deze materialen. Bekijk de diverse categorieën onderhoudsbeurten onder het kopje Service beurt‘.

Mocht u een van onze vakbekwame monteurs willen spreken dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen met  +31 (0) 164-612606  en kies optie 3. Op onderstaande werktijden zijn de monteurs aanwezig.

OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS

Dinsdag, woensdag donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.

Zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur.

Tussen 12:00 en 12:30 is de werkplaats minder beschikbaar ivm lunch.

Werkplaats op maandag gesloten.