Tinus is altijd voor u op afspraak geopend!

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk persoonlijk te kunnen informeren over de vele opties en mogelijkheden voor de Fiets van uw dromen. Daarom kunt u bij onze showroom terecht zowel  met  als  zonder  afspraak. Als u even een afspraak heeft gemaakt op een tijdstip dat het u schikt. Op deze manier garanderen wij u dat onze adviseurs alle tijd voor u hebben en u dus in alle rust onze collectie van het beste fietsen van merken als Trek,  Multicycle, Gazelle, Batavus, Cortina, Cube, Kona en Sparta kunt bewonderen. Persoonlijk advies, daar draait het allemaal om!

Ook geopend buiten reguliere winkeltijden!

U kunt onze showroom ook buiten de gangbare openingstijden vrijblijvend op afspraak bezoeken, zoals in het weekend of ’s avonds. U hoeft dus geen verlof te nemen of te wachten tot een vrije dag om u te laten informeren over ons uitgebreide aanbod van Tinus. U bent altijd welkom!

Zo maakt u vrijblijvend een afspraak:

Een afspraak met één van onze adviseurs maakt u eenvoudig door te bellen met +31 (0) 164612606 of stuur een email naar ons info@tinusvanoverveld.nl of klik hier onder op de AFSPRAAK PRIVATE SHOPPING knop en vul het contact form in. Het kan soms gebeuren dat een adviseur niet meteen bereikbaar is op het moment dat u belt. In zo’n geval zullen wij uw telefoonnummer noteren en belt de adviseur u zo snel mogelijk persoonlijk terug om de afspraak met u door te nemen.