• Fietsplan | WKR

Fietsplan | WKR

Het fietsplan van de baas project in het kort: U kunt voor een bepaald bedrag uw fiets en accessoires van uw brutoloon aftrekken. Uw voordeel kan hiermee oplopen tot 52%. Tevens kunt u vaak dit bedrag verrekenen met uw overuren en/of vakantiedagen. Tinus van Overveld, werkt samen met Nationale Fietsprojecten en Bedrijfsfietsen Nederland. Uw voordeel loopt dus, naast onze scherpe prijzen, nog verder op. 

1. Factuur inleveren bij uw werkgever, u betaalt vooraf zelf

Uw werkgever vergoedt de fiets tot een bedrag van € 749,00. U kunt als u wilt ook een duurdere fiets uitzoeken, het bedrag boven de € 749,00 levert geen fiscaal voordeel op. U betaalt de fiets zelf en kunt hem direct meenemen. De factuur levert u in bij de werkgever waarna deze dit verder met u verrekent. Uiteraard mag u naast de fiets ook accessoires aftrekken van uw brutoloon, deze worden op de factuur gespecificeerd.

2. Factuur inleveren bij uw werkgever, uw werkgever betaalt

Werkt op dezelfde manier als optie 1. U moet na het uitzoeken van de fiets, de factuur inleveren bij uw werkgever. Zodra Tinus van Overveld de betaling heeft ontvangen kunt u de fiets afhalen. Wilt u hier niet op wachten, dan is het mogelijk het verschuldigde bedrag zelf voor te schieten. Zodra de betaling van uw werkgever binnen is, storten we dit bedrag retour op uw bankrekening. Uiteraard mag u naast de fiets ook accessoires aftrekken van uw brutoloon, deze worden op de factuur gespecificeerd.

3. Via Nationale Fiets Projecten

Een aanschaf via NFP komt veel voor. Uw werkgever heeft de administratie van het fietsenplan uitbesteed aan het NFP. Dit kost uw werkgever niets, echter houdt NFP richting ons 15% over de eerste € 749,00 in. Om u optimaal van het voordeel te laten profiteren bij ons kunt u dus wel een fiets met inruil kopen, er komt dan echter een bedrag van € 112,00 bij (15% van € 749,00). Over het bedrag dat boven de € 749,00 uitkomt hoeft er geen 15% te worden afgedragen.

* Let op: de diverse externe organisaties als NFP en BFN hebben ook eigen voorwaarden met betrekking tot service en verzekering. Uiteraard werken wij met onze standaard voorwaarden en de originele fabrieksgarantie van de merken die wij voeren. Op deze manier kunt u  € 749,- aftrekken van uw brutoloon wat een voordeel oplevert van minimaal € 250,- en maximaal € 389,- (afhankelijk van uw belastbaar inkomen).

4. Via Bedrijfsfietsen Nederland

Werkt op dezelfde manier als het NFP, ook een verrekening van 15% is nodig.

*Betrouwbare partner

Tinus is een betrouwbare partner voor de aankoop van een bedrijfsfiets. Wij werken samen met alle landelijke bedrijfsfietsmakelaars zoals Bedrijfsfietsen Nederland (BFN), Nationale Fiets Projecten (NFP) en Fiets Bemiddeling Service. U zoekt samen met ons de fiets uit die u wilt en bij u past waarbij we kijken naar de juiste maat en eventuele opties en/of accessoires. We maken voor u een factuur op naam voor optie 1 en 2, of vullen samen met u de papieren in mocht optie 3 of 4 van toepassing zijn. Bij de opties 2, 3 en 4 duurt het verwerkingsproces ongeveer 1 tot 2 weken.

WKR ondersteuning

Een fiets van de zaak is nog steeds actueel en biedt u als ondernemer prima kansen om uw personeel aan u te binden en u als ondernemer te profileren.

Dat fietsen gezond is, weet u al, maar het is ook gezond voor uw bedrijf en de relatie met uw personeel. Daarom was het fietsplan vele jaren erg populair. Met het verdwijnen daarvan zijn werkgevers ten onrechte voorbij gegaan aan andere prima mogelijkheden die er nog steeds bestaan. Via de werkkosten regeling, zoals een cafetaria budget, of het verstrekken van een renteloze regeling die via de kilometer vergoeding wordt afgelost zijn er nog steeds aantrekkelijke mogelijkheden voor u en uw werknemers.

Graag maken wij daarom een afspraak met u om deze mogelijkheden met u door te nemen. Wij zijn Michael en Anita Hayman, de ondernemers achter Tinus van Overveld te Hoogerheide. Samen met ons personeel werken we dagelijks om onze klanten te voorzien van optimale kwaliteit en service. Als u met ons zaken doet schakelt u in ieder geval de tussenpersoon en diens commissie uit. Dat eerste voordeel is in ieder geval al bereikt en u spreekt rechtstreeks met de expert die een goed fietsenplan nieuwe stijl voor u en uw werknemers kan opzetten en uitvoeren.

© Tinus van Overveld - Gemaakt door Cees & Co