• Sleutelservice

Sleutelservice

Bent u een fietssleutel kwijt?
Bij aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd twee sleutels. Raakt u een sleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe extra sleutel. Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben; als uw fiets wordt gestolen, heeft u ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering. U kunt online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa-Basta en Trelock. Voor een slot van een ander merk, kunt u bij Tinus informeren naar de mogelijkheden.

Bestel direct online een extra fietssleutel:

Abus     Axa-Basta     Trelock

U heeft dan wel het sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Is uw fiets verzekerd tegen diefstal?
Als u een sleutel heeft bijbesteld, vergeet dit dan niet direct zelf aan de verzekering door te geven. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van copy. Uw verzekeringsmaatschappij moet hiervan op de hoogte worden gebracht.

Update coronamaatregelen per 03-03-2021:
KOM JE OOK WINKELEN OP AFSPRAAK? We hebben je gemist! Maak snel een afspraak. We hebben alle tijd voor je. Onze werkplaats is open voor reparatie. (U kan niet binnen wachten) Bestellingen kunnen via de mail info@tinusvanoverveld.nl geplaatst worden of neem telefonisch contact met ons op: 0031 (0) 164612606

X