• Sleutelservice

Sleutelservice

Bent u een fietssleutel kwijt?
Bij aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd twee sleutels. Raakt u een sleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe extra sleutel. Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben; als uw fiets wordt gestolen, heeft u ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering. U kunt online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa-Basta en Trelock. Voor een slot van een ander merk, kunt u bij Tinus informeren naar de mogelijkheden.

Bestel direct online een extra fietssleutel:

Abus     Axa-Basta     Trelock

U heeft dan wel het sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Is uw fiets verzekerd tegen diefstal?
Als u een sleutel heeft bijbesteld, vergeet dit dan niet direct zelf aan de verzekering door te geven. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van copy. Uw verzekeringsmaatschappij moet hiervan op de hoogte worden gebracht.

© Tinus van Overveld - Gemaakt door Cees & Co