Private shopping
Tinus van Overveld is altijd voor u op afspraak geopend! Private Shopping Service !!

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk persoonlijk te kunnen informeren over de vele opties en mogelijkheden voor de Fiets van uw dromen. Daarom kunt u bij onze showroom terecht zowel  met  als  zonder  afspraak. Als u even een afspraak heeft gemaakt op een tijdstip dat het u schikt. Op deze manier garanderen wij u dat onze adviseurs alle tijd voor u hebben en u dus in alle rust onze collectie van het beste fietsen van merken als Trek,  Multicycle , Gazelle, Batavus, Cortina, Cube en Sparta kunt bewonderen. Persoonlijk advies, daar draait het allemaal om!

Ook geopend buiten reguliere winkeltijden!

U kunt onze showroom ook buiten de gangbare openingstijden vrijblijvend op afspraak bezoeken, zoals in het weekend of 's avonds. U hoeft dus geen verlof te nemen of te wachten tot een vrije dag om u te laten informeren over ons uitgebreide aanbod van Tinus van Overveld. U bent altijd welkom!

Zo maakt u vrijblijvend een afspraak:

Een afspraak met één van onze adviseurs maakt u eenvoudig door te bellen met +31 (0) 164612606 of een email te sturen naar ons  info@tinusvanoverveld.nl  Het kan soms gebeuren dat een adviseur niet meteen bereikbaar is op het moment dat u belt. In zo'n geval zullen wij uw telefoonnummer noteren en belt de adviseur u zo snel mogelijk persoonlijk terug om de afspraak met u door te nemen.

Ivm het Coronavirus kunnen er maximaal 2 personen per verkoper voor het uitzoeken van een nieuw fiets, na het maken een afspraak zodat wij dus altijd tijd voor u hebben, ( een blok van 1.5 uur ) Een proefrit kan gemaakt worden op een van onze demofietsen, deze worden na elke profrit gedesinfecteerd.