Verzekering

FIETSVERZEKERING Enra

De fietsverzekeringen van ENRA zijn af te sluiten bij Tinus van Overveld voor drie of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallen-opzittendenverzekering en voor de gekozen looptijd gratis hulpverlening bij pech.

Voor E-bikes biedt ENRA in samewerking met Tinus van Overveld een aparte verzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden. Hulpverlening bij pech is ook gratis bij de casco (inclusief diefstal) fietsverzekering voor Kogafietsen. 

U kunt uw ENRA fietsverzekering afsluiten bij Fietsplus van Overveld zowel in de winkel als telefonisch. U kunt de brochures van "de fietsverzekering""de E-bike verzekering" en de "Koga plus fietsverzekering" als PDF downloaden. Voor de volledige details over de fietsverzekeringen van ENRA kunt u de voorwaarden raadplegen (PDF). Download de Acrobat PDF reader